Soini: Perussuomalaiset puolustavat kotihoidontuen kuntalisiä

Suomessa käydään yltyvää perhepoliittista suuntataistelua kotihoidontuen tulevaisuudesta. Mahtavat voimat ovat liikkeellä supistaakseen perheiden valinnanvapautta. Kaikki tämä puetaan perhevapaauudistuksen valhekaapuun. Kyse on yksinkertaisesti siitä saako perhe itse valita, kumpi lasta hoitaa kotona, isä vai äiti, vai määräkö julkinen valta siitä, muistutti puheenjohtaja ulkoministeri Timo Soini.

– Perussuomalaiset puolustavat perheiden oikeutta päättää itse asioistaan. Tämän hallituksen aikana kotiäitiviha ei menesty. Jotta kotihoidontukea voidaan myös jatkossa menestyksellisesti puolustaa, tarvitaan poliittista tukea.

– Monet kunnat maksavat niin sanottua kotihoidontuen kuntalisää. Niin myös kotikaupunkini Espoo. Valittavien kuntavaltuutettujen käsissä on, jatketaanko sen maksamista ja minkä suuruisena. Lapsiperheiden kannattaa nyt olla tarkkana ja äänestää sellaista ehdokasta, joka kannattaa myös kotihoidontuen kuntalisää. Se on yksi keino puolustaa kotihoidontukea ja todellista valinnanvapautta – koko Suomessa.

Kotihoidontuki on ideologinen kysymys, jos mikä. Kysymys on perheiden oikeudesta päättää. Toisella puolella on yhteiskunnan puuttuminen perheiden itsemääräämisoikeuteen. Perussuomalaiset uskovat perheiden harkintakykyyn. Kyllä kansa tietää, korosti Soini.

Kirjoitettu 20.3.2017

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa