Perussuomalaisille ennätystulos eurovaaleissa – kiitos tuestanne!

Perussuomalaiset saavutti ennätystuloksensa eurovaaleissa. Paikkoja Euroopan parlamenttiin saatiin kaksi. Tähän tulokseen voidaan olla erittäin tyytyväisiä, vaikka media koittaa mitätöidä kansallismielisten puolueiden vaalivoittoa ympäri Eurooppaa.

Perussuomalaisten ylivoimainen ääniharava oli perussuomalainen nainen Laura Huhtasaari. Toisena parlamenttipaikan sai Teuvo Hakkarainen ja varasijalle ylsi Pirkko Ruohonen-Lerner. Naisjärjestö haluaa onnitella jokaista valittua, varaedustajaa sekä koko ehdokaskaartia, joka teki valtavan työn ennätyksellisen äänimäärän eteen.

Erityiskiitoksen annamme talkoovoimin toimivalle Perussuomalaisten naisten kenttäväelle, joka pyyteettömästi ahkeroi kentällä – jälleen kerran. Illman kenttäväkeä ei vaaleissa voiteta.

Perussuomalaisten vaikutusvaltaa ja osaamista halutaan mediassa vähätellä. Kohtelu on jokseenkin samanlaista kuin kultaa voittaneella Leijonajoukkueella ennen kisoja; ei luoteta, että tulosta syntyy.

No, miten kävikään? Kultaa tuli ja niin tulee vielä perussuomalaisillekin! Kiitos Leijonat, kiitos perussuomalaiset. Sunnuntai oli huikea kansanjuhla.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa