Perussuomalaiset Naiset: Eurovaaleissa tavoitteena kärkipaikka

Perussuomalaisten naisten puheenjohtaja, kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa ei yllättynyt, että SDP haluaa vihervasemmistolaisen hallituksen. Hän on kuitenkin huolissaan Suomen ja suomalaisten toimeentulosta, mikäli nyt neuvotteluja jatkavat SDP:n, keskusta, vihreät, vasemmistoliitto sekä RKP pääsevät yhteisymmärrykseen ja muodostavat hallituksen.

– Tämä on kokonaisuudessaan vihervasemmistolainen kokoonpano ja siitä ei pääse mihinkään. Ilmankos keskustakin halusi eduskuntasalissa lähemmäs demareita istumaan, Elomaa toteaa.

– Tällä koalitiolla tullaan tekemään äärimmäisen vastuutonta ilmasto-, maahanmuutto- ja veropolitiikkaa. Työllisyys laskee, kun veroja halutaan kasvattaa ja teollisuus kuritetaan lähtemään maasta. Samalla lisätään valtion menoja pitämällä rajat auki haitalliselle maahanmuutolle, Elomaa ennustaa.

Tavoitteena kärkipaikka europarlamenttivaaleissa

Samalla, kun hallitusneuvottelut ovat jo käynnissä, perussuomalaiset naiset valmistautuvat europarlamenttivaaleihin. Elomaa odottaa, että perussuomalaiset voivat ottaa vaaleissa kärkipaikan.

– Haluamme tai emme, suuri osa lainsäädännöstämme tulee EU:sta. Omavaraisuus, maahanmuuttokysymykset, ruoka – kaikkiin näihin vaikutetaan EU:ssa. On siis äärimmäisen tärkeää, että me äänestämme kansallismielistä vaihtoehtoa. Ainoa tällainen vaihtoehto Suomessa on perussuomalaiset.

Asiantunteva lista

Elomaa kehuu puolueensa monipuolista europarlamenttivaalien ehdokaslistaa. Ehdokkaita on monista eri ammateista ja elämänalueilta. Naisehdokkaita perussuomalaisilla on seitsemän.

– Tietysti naisjärjestön puheenjohtajana olen lukenut naistemme esittelytekstejä vaalisivuiltamme ja puolueen vaalilehdestä. Silmiin pistää heti se, että jokainen nainen korostaa kansallismielistä, suomalaisen edun mukaista politiikkaa, jossa Suomen itsemääräämisoikeus tulee ykkösenä. Näistä ehdokkaista voi olla äärimmäisen ylpeä, Elomaa kiteyttää.

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa