Lasten ja naisten turvallisuutta uhkaava maahanmuutto lopetettava – rikoslakiin tiukennuksia

Uskonnot ja kulttuurit, jotka sortavat naisia ja lapsia ovat antaneet näyttönsä Suomessa, eikä niistä voi enää vaieta. Faktaa on, että Suomeen on tullut ja pyrkii edelleen ihmisiä, jotka hyväksyvät naisten ja lasten julmat pahoinpitelyt, lapsiavioliitot, silpomiset, monivaimoisuuden ja kunniamurhat. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen selvityksessä todettiin jo 2014, että Lähi-idästä ja Pohjois-Afrikasta tulleet miehet ovat 16-kertaisesti yliedustettuina seksuaalirikostilastoissa. Poliisin mukaan vuonna 2018 jopa 25,3% seksuaalirikoksista oli ulkomaalaisen tekemiä.

Perussuomalaiset ovat jo vuosia esittäneet toimia joilla maahanmuuttoon liittyvät epäkohdat saataisiin poistettua, mutta suurimmat puolueet ovat leimanneet ne rasistisiksi. Kok, Keskusta ja SDP, jotka vielä muutama kuukausi sitten vaativat Suomeen runsaasti lisää maahanmuuttajia, ovat nyt vaalien alla kiristämässä maahanmuuttopolitiikkaansa ja Rikoslakia. Hallitus on tuoreeltaan esittänyt mm. kiristystä lapsen seksuaalisen hyväksikäytön enimmäisrangaistukseen sekä rikoksiin syyllistyneiden mahdollista Suomen kansalaisuuden menettämistä. Hyvä, että lopulta toimitaan, mutta miksi vasta nyt ja miksi näin vähän?

Naiset ovat nostaneet ainoana poliittisena naisjärjestönä esiin maahanmuuton kielteisiä vaikutuksia lapsiin ja naisiin. Tiedämme kaikki, että Suomessa naiselle vaarallisin paikka on kotona ja perheväkivaltaan on puututtava voimakkaammin. Tämä ei kuitenkaan sulje pois sitä tosiasiaa, että maahanmuuttajamiehet ovat yliedustettuja seksuaalirikoksissa ja kehitysmaamuslimien maahantulo heikentää maassamme asuvien lasten ja naisten turvallisuutta. Olemme esittäneet konkreettisia toimia, joilla kaikkien Suomessa asuvien naisten ja lasten turvallisuutta ja koskemattomuutta voitaisiin parantaa. Olemme esittäneet mm. seksuaalirikosten minimirangaistuksiin tuntuvia korotuksia sekä sitä, että tuomioita annettaisiin myös rangaistusasteikon ääripäästä. Kaikkiin vakaviin rikoksiin syyllistyneet on karkotettava maasta automaattisesti. Silpominen, joka on äärimmäisen julma rikos, on jo kriminalisoitu muissa pohjoismaissa. Se on lisättävä myös Suomen Rikoslakiin.

Maassamme asuvien lasten ja naisten turvallisuutta uhkaava maahanmuutto on lopetettava.

 

Piditkö lukemastasi? Jaa sisältö sosiaalisessa mediassa